Bisnes Bakeri Boleh Untung Sampai RM3000-4000 Sebulan?

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

Hmmm…bila tengok gambar diatas rasa macam nak marah jek…tapi lain orang lain masalahnya kan… ­čÖé

Janganlah terlalu merungut dan merintih. Perbelanjaan kita sebenarnya bukan orang lain tentukan tapi diri kitasendiri..Disebabkan itu kita seharusnya bijak dalam mengawal perbelanjaan kita sendiri untuk disesuaikan dengan ekonomi isi rumah kita sendiri…bukan ikut style jiran-jiran tetangga, rakan-rakan ofis yang biar papa asal bergaya atau sesiapa sahaja…

Fakta ┬áini terlalu pahit untuk diceritakan tapi itulah hari-hari yang aku nampak…member-member ofis lulusan oversea, jawatan dalam office bukan main tinggi dan tangga gaji 6-7 ribu…tapi perangai yang buat aku termenung bila tengok adalah hari2 terapi minda dieorang nie adalah kutuk gila babi┬á dekat kerajaan, maki hamun PM lepas tue merungut duit setiap bulan tak cukup…

Korang rasa laa, kalo dah pakai handphone dari model 1st sampai model ke 7 iphone tue, jam tangan jenama mewah, kereta asal myvi juara litar MRR2 tapi sekarang dah upgrade pegi pakai toyata vios 90% hutang bank…korang rasa cukup bulan gaji dieorang nie cukup tak?Dan memang tak dinafikan kerajaan kita MASIH GAGAL untuk kawal harga barang, kadar tol yang tiap tiap tahun akan ada peningkatan, cukai naik, tapi yang kita tak boleh nafikan adalah mereka TIDAK MENGHALANG untuk kita berusaha menambah pendapatan kita sendiri…betul tak? So guna akal sendiri laa macam mana nak tingkatkan taraf ekonomi kita kalau kita masih lagi sekadar cukup makan….

Yang confirm punya adalah┬ácaci sana sini atau demo tengah jalan minta kerajaan najib ditumbangkan tidak akan mengubah nasib anda pon! Dah akhirnya, bila duit setiap bulan tak cukup, inilah yang terjadi kepada segelintir dari kalangan daripada kita….

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

Sejujurnya, ada pelbagai┬ácara dan peluang untuk menambahkan pendapatan di luar nie beb…
Namun, kebanyakkan cara tersebut memerlukan anda atau orang rumah korang untuk keluar dari rumah dan pergi menjual sesuatu barangan!

Sang suami ada seorang suri rumah mr pilot┬ádahlah seorang yang pemalu tapi cantik persis neelofa. Tetiba-tiba disuruh pergi cari orang dan jual barang sehingga orang ingat suri rumah anda buat MLM yang meragukan pulak… ­čÖé

Dan┬ásang suami sudah pasti tertanya-tanya kalo si isteri sibuk jual barang diluar….

Siapa pula yang nak jaga & uruskan anak-anak  di rumah?

Inilah dilema yang sering terjadi kepada golongan ibu serta suri rumah mr pilot yang mahu menjana pendapatan sampingan untuk suami mahupun keluarga tercinta….

Sang suami mahu suri rumah anda membuat bisnes atau kerja part time, tetapi dalam pada masa yang sama, suri rumah anda agak sukar untuk menguruskan anak-anak dan rumahtangga dan bisnes dalam waktu yang sama!

Disebabkan itulah.. maka… membuat bisnes bakeri secara sambilan dari rumah.. adalah merupakan salah satu cara yang terbaik untuk anda!

SIAPA CAKAP BISNES BAKERI YANG HANYA BUAT DARI RUMAH TAK BOLEH BUAT DUIT SAMPAI RM3000-4000 SEBULAN? TAK PERCAYA?

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

 

Advertisements

Sebab Apa Bisnes Bakeri Dari Rumah Boleh Untung Sampai RM5000 Sebulan?

Mesti ada kalangan korang akan cakap….

Beb! Orang rumah aku masak sikit-sikit boleh laa…ini nak suruh uli-uli dengan tepung nak buat donat…ko rasa boleh ke dia buat nanti?

Bisnes bakeri dari rumah? Betul ker bisnes nie antara cabang bisnes makanan yang paling laris? Lagi satu takkan laa modal ciput jekk…cuba cerita sket macam mana yang boleh untung sampai RM5000 sebulan tue?

I nie anak dah tiga orang…nie baru lepas bersalin anak keempat…dulu kerja ofis tapi berhenti sebab bos miang hari2 nak goda i…i memang minat pasal masak-masak nie…u rasa i boleh buat ker bisnes bakeri dari rumah nie?

Anak makcik baru jek habis belajar universiti…makcik risau sekarang dier duduk rumah takde buat apa…kiterorang dulu memang ada buat bisnes kedai makan tapi dah bungkus…agak-agak kalo buat bisnes bakeri nie confirm menjadi ke?

Hoho! Nak cakap pandai uli-uli buat donat sedap tak tau aa…lain tangan lain hasilnya…Nak kata terus2 confirm menjadi buat bisnes bakeri nie pon tak boleh jamin…tapi….

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

So….agak2 korang logik tak kalau rakan saya┬áNik Roslin Nik Men mampu meraih senang-senang jek RM3000-4000 sebulan hanya buat kuih dot dot tue jek….buat kek tut tut tue jekkk…. ­čÖé

Permintaan Produk Home-Made Bakeri Sangat Laris Di Pasaran!

Cupcake, Muffin, Cheese Tart, Coklat Homemade, Kek Coklat, Kek Lapis, Kek Cheese, Fruit Tart, Roti Jala,  Kuih-muih dan pelbagai lagi produk bakeri sentiasa mendapat permintaan tinggi di pasaran.

Tak kira apa tujuan sekalipun samada dari minum petang sehinggalah majlis-majlis keraian seperti majlis harijadi, majlis pertunangan, perkahwinan, kenduri, majlis tahlil, rumah terbuka mahupun untuk majlis-majlis korporat seperti seminar, mesyuarat ataupun hari keluarga, sudah semestinya juadah bakeri menjadi santapan wajib kepada mereka.

Boleh dikatakan, hampir setiap minggu akan ada sahaja majlis yang diadakan. Lebih-lebih lagi bila masuk musim perayaan (Tahun Baru Cina / Aidilfitri) dan musim cuti sekolah (Disember). Hampir setiap hari akan ada sahaja majlis rumah terbuka atau majlis perkahwinan diadakan! Kadang-kadang memang tak cukup tangan dan terpaksa tolak beberapa order dari pelanggan.

Soalan yang sering ditanya adalah….

ADA CARA MUDAH TAPI MUJARAB KE UNTUK BUAT BISNES BAKERI DARI RUMAH?

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

Baca sampai habis info selanjutnya sebab anda pasti tidak akan sabar-sabar untuk mulakan bisnes bakeri dari rumah hari ini juga!

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

 

Ini Dia Pakej Lengkap Dan Mujarab Bisnes Bakeri Dari Rumah Untuk Anda Cuba Sekarang!

Malas dah nak cerita @ sembang kencang sebab nanti korang ingat saya tipu pulak…tapi ingat kalo korang dapatkan hari ini┬ápanduan bisnes bakeri dari rumah ini hari ini, apa yang korang akan dapat adalah….

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

Tak cukup dengan semua diatas nie, korang yang beli panduan bisnes bakeri dari rumah hari ini juga akan turut diberikan…..

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

Perghhhh! Dengan segala panduan bakeri dari rumah yang 10 bab tue ditambah lagi dengan 2 bonus hebat nie, boleh potong petik jari laa bisnes bakeri korang (InshaAllah Dengan Izin-NYA) boleh selamba jek untung bukan setakat RM5000 sebulan punya laa….

Hmm..sekarang terpulang pada korang jek nak buat keputusan…sebab member jawa saya selalu pesan sama saya…

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

Lastly nak cakap…takda paksaan untuk anda percaya cerita dongeng nie semua…Ikutkan rahsia sulit bisnes bakeri dari rumah yang boleh untung sampai RM5000 sebulan nie boleh jek saya simpan tapi memandangkan ada kenkwn yang nak tahu saya share laa info nie…Rahsia macam nie biasanya takkan dikongsikan selamanya…so 1st come 1st serve before its close forever…

Kepada yang berminat laa…sementara panduan bisnes bakeri hasil buah tangan rakan saya, Nik Roslin Nik Men masih berada dipasaran, korang boleh terus direct dapatkan….

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

Jangan pulak lepas nie ada yang cakap…..

KENAPA ABANG TAK PAYUNG…..SEKARANG ABANG DAH PAYUNG….LEPAS INI AKAK-AKAK BOLEH UNTUNG MELAMBUNG…. ­čśÇ

Adios semua!