Blog

Bonus Hebat Bisnes Bakeri Untung Lebih 4x Ganda Dalam Sebulan!

Alhamdulillah. Terima kasih kerana ada yang sudi mendapatkan panduan bisnes bakeri yang telah kami kongsikan sebelum ini..Kepada yang masih belum dapatkan lagi, tawaran masih dibuka cuma saya risau sebab dengar kata harga mungkin akan meningkat dalam masa terdekat..Sebab apa? Rasanya sebab abang kerajaan dah tak payung subsidi minyak katanya… ๐Ÿ˜€

Anda yang kini menjadi suri rumah mr pilot tak perlu risau jika anda masih belum dapat kerja @ sedang mencari kerja kerana terus terang saya cakap yang bidang bakeri adalah lubuk buat duit dari rumah yang masih ramai tidak lakukan secara serius! Banyak faktor kenapa pekara ini berlaku dan yang pastinya ada samada hendak buat atau tidak sahaja. ๐Ÿ™‚

Ramai diantara kita mengalami masalah untuk menjual produk bakeri yang berkualiti. Contoh mudah adalah kita membuat kek. Kek kita memang sedap tetapi kenapa masih tiada pembeli?

Jadi apa yang perlu dilakukan? Jawapan klise bagi soalan ini adalah kuasa beli para pelanggan anda!

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil
Tak boleh ke kalau kita jual sendiri produk bakeri dari rumah?Ehh! Boleh jek buat bisnes bakeri dari rumah tue. Tapi berapa banyak jek pon yang mampu kita jual kan…betul tak?

Anda mungkin mampu jual lebih 50 unit dalam sehari. Tapi anda mesti teringin nak jual 150 unit dari pelbagai jenis produk bakeri anda itu kan?

Anda mula dengan cara yang mudah iaitu lantik agen @ peniaga lain yang anda kenal dahulu. Contoh kenalan kepada suami tempat dia pasang satu lagi tue…ops! Atau beri peluang adik-beradik berniaga di kawasan mereka.Sebab sudah semestinya mereka akan lebih yakin untuk menjual produk bakeri dari rumah anda kerana ada hubungan langsung dengan anda. Komisen ada tetapkan pada RM 2-3 setiap unit. Anda rasa mustahil ke kalo 10 agen baru dilantik mampu buat jualan sebanyak 150 unit yang anda pernah impikan sebelum ini…silap2 lebih tau!

Buat cara simple dibawah ini jek saya rasa anda mampu tersenyum lebar sebagai seorang usahawan bakeri dari rumah yang senyap-senyap mampu raih RM3K hingga RM5K sebulan :

  1. Cari kedai yang ramai pelanggan.Contoh kedai mamak 24jam @ kedai makanan @ minuman paling top ditempat anda..macam tempat saya kedai nasi lemak anak dara kampung dot dot dot…fuhh2 nasi lemak dier memang mantap… ๐Ÿ˜€
  2. Bincang dengan pemilik kedai untuk tumpang letak produk bakeri dari rumah anda tue.
  3. Buat perjanjian yang orang jawa cakap – win win situation!
  4. Setiap kali stok baru hantar, ambil duit jualan dari bil @ invois yang lepas.
  5. Ingat! walaupon anda peniaga bakeri dari rumah, cara bisnes bakeri anda sama standard dengan mereka yang jauh lebih advance tue.Rekod data jualan dengan lengkap walaupon dalam hanya buku tulis sekolah rendah anak anda & tunjukkan jualan yang terhasil kepada setiap tauke kedai yang telah anda pilih. Pasti dier terkejut beruk punya laa… ๐Ÿ™‚

Dalam kita buat bisnes bakeri nie, agen @ jurujual yang kita lantik tue kita anggap mereka sebagai perantara rezeki untuk anda. Jika anda mampu berikan komisen jualan yang memuaskan sudah semestinya jualan anda juga akan meningkat 3-4 kali ganda dari sebelumnya. Dan secara tidak langsung, kos pemasaran anda dapat dijimatkan. Ingin konsep algebra mat jawa yang saya cakap tadi – WIN WIN SITUATION!Tidak kira anda bermula secara kecil kecilan seperti bermula dari rumah, askarย pemasaran iaitu agen @ jurujual perantara rezeki anda tadi andalah perkara yang penting untuk berkembang terutama bagi anda yang memulakan bisnes bakeri dari rumah ini.

Tapi mesti korang tertanya-tanya…

Mana dia bonus hebat bisnes bakeri bos! Takde nampak pon!

Kata ada bonus hebat untuk bisnes bakeri…ini bebel kosong jek…xkan scam kottt bos!

Sekarang i memang dah pandai buat kek yang montok dan sedap tapi bila u cakap ada bonus lebih power untuk bisnes bakeri dari rumah, i berminat nak tahu..boleh bagi tau tak? Jangan call i pulak nanti husband ingat i bisnes lain… ๐Ÿ™‚

Hello bos! mana itu bonus hebat bisnes bakeri bagitau laa…sembang macam tauke besat jek!!!

Hoho2! Ok. Korang boleh terus dapatkan sendiri pakej lengkap bisnes bakeri dari rumah korang tue kat bawah nie :

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil, agen bakeri, jurujual bakeri, untung 4kali ganda

KLIK DISINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT MENGENAI BONUS BELAJAR BUAT KEK PALING SEDAP PUNYA!

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil, agen bakeri, jurujual bakeri, untung 4kali ganda, rahsia biskut famous amos, biskut sedap, cara buat biskut penyet sedap, cara buat biskut famous amos

KLIK DISINI UNTUK BELAJAR BUAT BISKUT ALA-ALA FAMOUS AMOS YANG ANAK-ANAK GILAKAN TUE!!!!

Hahhh!!! Jangan cakap abang tak payung!!! Kalo dah untung melambung, jangan pulak sombong takut nanti terjun lombong…… ๐Ÿ™‚

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil, agen bakeri, jurujual bakeri, untung 4kali ganda

Adios semua!

P/s: Rasa-rasa nak bertanya, sila tanya @ komen pedas-pedas jek…Blog cap ayam pasal bakeri ini ingin membantu anda!