Sebab Apa Bisnes Bakeri Dari Rumah Boleh Untung Sampai RM5000 Sebulan?

Mesti ada kalangan korang akan cakap….

Beb! Orang rumah aku masak sikit-sikit boleh laa…ini nak suruh uli-uli dengan tepung nak buat donat…ko rasa boleh ke dia buat nanti?

Bisnes bakeri dari rumah? Betul ker bisnes nie antara cabang bisnes makanan yang paling laris? Lagi satu takkan laa modal ciput jekk…cuba cerita sket macam mana yang boleh untung sampai RM5000 sebulan tue?

I nie anak dah tiga orang…nie baru lepas bersalin anak keempat…dulu kerja ofis tapi berhenti sebab bos miang hari2 nak goda i…i memang minat pasal masak-masak nie…u rasa i boleh buat ker bisnes bakeri dari rumah nie?

Anak makcik baru jek habis belajar universiti…makcik risau sekarang dier duduk rumah takde buat apa…kiterorang dulu memang ada buat bisnes kedai makan tapi dah bungkus…agak-agak kalo buat bisnes bakeri nie confirm menjadi ke?

Hoho! Nak cakap pandai uli-uli buat donat sedap tak tau aa…lain tangan lain hasilnya…Nak kata terus2 confirm menjadi buat bisnes bakeri nie pon tak boleh jamin…tapi….

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

So….agak2 korang logik tak kalau rakan saya┬áNik Roslin Nik Men mampu meraih senang-senang jek RM3000-4000 sebulan hanya buat kuih dot dot tue jek….buat kek tut tut tue jekkk…. ­čÖé

Permintaan Produk Home-Made Bakeri Sangat Laris Di Pasaran!

Cupcake, Muffin, Cheese Tart, Coklat Homemade, Kek Coklat, Kek Lapis, Kek Cheese, Fruit Tart, Roti Jala,  Kuih-muih dan pelbagai lagi produk bakeri sentiasa mendapat permintaan tinggi di pasaran.

Tak kira apa tujuan sekalipun samada dari minum petang sehinggalah majlis-majlis keraian seperti majlis harijadi, majlis pertunangan, perkahwinan, kenduri, majlis tahlil, rumah terbuka mahupun untuk majlis-majlis korporat seperti seminar, mesyuarat ataupun hari keluarga, sudah semestinya juadah bakeri menjadi santapan wajib kepada mereka.

Boleh dikatakan, hampir setiap minggu akan ada sahaja majlis yang diadakan. Lebih-lebih lagi bila masuk musim perayaan (Tahun Baru Cina / Aidilfitri) dan musim cuti sekolah (Disember). Hampir setiap hari akan ada sahaja majlis rumah terbuka atau majlis perkahwinan diadakan! Kadang-kadang memang tak cukup tangan dan terpaksa tolak beberapa order dari pelanggan.

Soalan yang sering ditanya adalah….

ADA CARA MUDAH TAPI MUJARAB KE UNTUK BUAT BISNES BAKERI DARI RUMAH?

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

Baca sampai habis info selanjutnya sebab anda pasti tidak akan sabar-sabar untuk mulakan bisnes bakeri dari rumah hari ini juga!

bisnes bakeri, perniagaan bakeri, bisnes part time, bisnes dari rumah, berniaga dari rumah, bisnes untuk suri rumah, kerja dari rumah, bisnes roti, bisnes kek, bisnes makanan, perniagaan dari rumah, bisnes mudah dan untung, perniagaan makanan yang laris, bisnes modal kecil

 

Advertisements